Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.

NADZOR RADA STROJEVA - kontrola rada hidraulike i rada u mjestu

 

Mnogi klijenti imali su problem kontrole strojeva koji rade u specifičnim uvjetima gdje imaju kretanja pri vrlo malim brzinama, a potrebno je kontrolirati rad u mjestu.

Kombinacijom više senzora riješili smo taj problem. Tako s ovim sustavom za nadzor rada strojeva imate realan uvid u ukupan rad hidraulike za svaki pojedini stroj svakodnevno te obavijesti koje vas alarmiraju o mogućim prekoračenjima rada u mjestu.

Za ovo rješenje problema, osim što morate biti korisnici našeg GPS sustava za praćenje PRATIMTE.COM, potrebno je instalirati i senzor rada hidraulike koji u sprezi s ostalim senzorima daje realni izračun rada stroja i rada u mjestu.

Nadzor rada strojeva pratimte

PERIMETARSKA ZAŠTITA RADNIH STROJEVA

 

Brine vas kontinuirano poskupljenje goriva? Noću ne možete mirno spavati jer u svakom trenutku netko vam iz stroja može ukrasti gorivo? Zbrajate gubitke? 

Niste jedini, no imamo rješenje za vaš miran san i siguran novčanik!

Za svoje postojeće, ali i buduće klijente razvili smo jednostavno rješenje za zaštitu cijelog voznog parka, posebice radnih strojeva koji su izolirani na nekim osamljenim mjestima, a samim time i prvi na meti današnjim snalažljivim lopovima.
Perimetarska zaštita radnih strojeva integrirana je s GPS sustavom za nadzor vozila PRATIMTE.COM. Uz pomoć posebnih senzora detektiramo približavanje nepoželjnih posjetitelja rezervoaru stroja te se sirenom automatski alarmira takva situacija, a PRATIMTE.COM GPS sustav šalje obavijest na vaš mobilni uređaj. Na taj način odmah u startu možete spriječiti i sami pokušaj krađe goriva te moguću štetu na samom rezervoaru goriva. 

Perimetarska zaštita radnih strojeva pratimte

NADZOR RADA KOMBAJNA

 

Bavite se poljoprivredom? Za vrijeme žetve prolazite kroz jedno je od najstresnijih perioda? Previše posla, a premalo vremena za kontrolu bitnih stvari i učinkovitosti rada?

Ne brinite više - naprednim tehnologijama donosimo u vaš ured sve potrebne podatke sa strojeva: vrijeme žetve, potrošeno gorivo, površina žetve te mnogi drugi parametri - sve na jednom mjestu integrirano s našim PRATIMTE.COM sustavom za nadzor vozila i strojeva.

Nadzor rada kombajna nkada nije bio jednostavniji!

Nadzor rada kombajna pratimte

PAMETNI POKLOPAC ZA GORIVO

Budući da smo svjedoci gotovo svakodnevnom poskupljenju goriva, a samim time i sve češćim krađama goriva, za svoje smo klijente osigurali još jedan način zaštite goriva u rezervoarima kamiona. Predstavljamo vam Pametni poklopac za gorivo koji je integriran s našim PRATIMTE.COM sustavom za nadzor vozila!

Na koji način radi Pametni poklopac za gorivo? 

Kada osoba počne okretati poklopac ili ga skroz otvori, Pametni poklopac aktivira alarmni sustav te šalje trenutnu obavijest u GPS sustav za nadzor vozila koja dolazi i na vaš telefon ? U svakom trenutku u našem PRATIMTE.COM sustavu možete imati pregled svih okretanja ili otvaranja pametnog poklopca.

Karakteristike pametnog poklopca:
* bežično spajanje s GPS uređajem
* kompatibilan s GPS nadzorom vozila
* mogućnost dojave alarma za krađu goriva
* jednostavna montaža
* dugi vijek trajanja baterije
* nepropusni dizajn za gorivo
* izrađen od inženjerskog polimera
* sigurno zaključavanje s 5 lamelnih cilindara
* okretanje u praznom hodu kada je zaključano

Pratimte.com pametan poklopac za gorivo

Bežični nagibni senzor

escort du ble

Bežični senzor kuta nagiba  u suradnji sa sustavom za GPS praćenje dizajniran je za mjerenje kuta pod kojim se određeni dijelovi jedinica teških strojeva naginju i na taj način vam pomažu u nadzoru njihove aktivnosti.

GPS praćenje senzora nagiba
Prednosti bežičnog senzora  u odnosu na ožičene:

bežični prijenos podataka putem Bluetooth veze 
jednostavna i brza instalacija - ne trebate brinuti o kabliranju;
jednostavna konfiguracija i podešavanje putem mobilne aplikacije;
novi način rada - Rotacija (vodoravna i okomita)

Login

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba