Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.

Tahograf

Wialon softver za analizu tahografa

tacho manager en

Tahografi i pridruženi zakonski propisi koji ovise o regiji u središtu su pozornosti kada je riječ o tržištu satelitskog praćenja. Gurtam tim uvijek nastoji pratiti takve trendove, prilagođavajući svoj proizvod novonastalim uvjetima na tržištu GPS praćenja.

Promatrajući zakonodavne posebnosti parametara AETR (Europski ugovor o radu posada vozila koja se bave međunarodnim cestovnim prometom) pružili smo našim klijentima mogućnost daljinskog preuzimanja datoteka tahografa i kontrole aktivnosti vozača tijekom rute. Funkcija se učinkovito implementira u Tacho Manager i Tacho View alate za analizu tahografa, što je dio Wialon sustava. Tacho Manager: obrada DDD datoteka Tacho Manager aplikacija dostupna u izborniku Apps na nadzornoj ploči omogućuje uvoz datoteka dnevnika upravljačkih programa (DDD datoteka) na Wialon server, gdje se prenesene datoteke pohranjuju u dužem vremenskom razdoblju za daljnju analizu tahografa.

Dostupan je ručni ili automatski prijenos DDD datoteka.

 

Tacho Manager omogućuje vezanje podataka za upravljačke programe i pregled detaljnih informacija o profilima vozača.

tachoview activity en

Tacho View: analiza radnog vremena Tacho View izvorni je alat softvera za analizu tahografa Wialon, stvoren za vašu udobnost. Aplikacija koristi određeni algoritam za brojanje sati rada na temelju zakonodavnih karakteristika dotične regije. Tacho View aplikacija razvijena je za analizu podataka prikupljenih iz datoteka tahografa. Analiza tahografa temelji se na kriterijima kao što su vožnja, rad, dostupnost i odmor.

tachoview graphik en

Podaci o aktivnostima vozača vizualno se prikazuju kao "vremenska traka", što omogućava lakše označavanje potrebnih razdoblja.

Tacho View nudi tri vrste izvještaja za aktivnosti posade predstavljene u popisnom obliku. "Vozačka aktivnost" Sadržaj ovog izvještaja predstavljen je u tabelarnom obliku.

Odabirom potrebnog datuma korisnik može vidjeti detaljne aktivnosti vozača u određenom razdoblju. „Dijagram aktivnosti“ U ovom je slučaju navedeno vremensko razdoblje podijeljeno na dane, pri čemu su relevantne vrste aktivnosti vozača označene indikatorima boje. "Povreda" Odabirom ove vrste izvještaja dobivate tablicu s parametrima kao što su datum i vrijeme počinjenja prekršaja, vrsta prekršaja, kratak opis i ozbiljnost. Svi unosi mogu se ispisati ili izvoziti u Excel datoteku.

tachoview narushenie en

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba