Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.

GPS Nadzor rada strojeva

Modul praćenja rada strojeva uključen je u sve pakete, samo je potrebno kupiti odgovarajući senzor i spremni ste uštedjeti tamo gdje su najveći gubici. Analizom troškova voznih parkova utvrdili smo da se najviše nepravilnosti odvija na terenu gdje su smješteni strojevi. S obzirom da se ti strojevi pune gorivom na terenu, nadzor točenja goriva i potrošnje je kritičan. Uz nadzor stvarnog rada stroja, tj. koliko je upravitelj stroja stvarno pomicao ručice za upravljanje, možemo maksimalno smanjiti potrošnju strojeva. Isplativost ulaganja gotovo je trenutna.

Bežični senzor kuta nagiba dizajniran je za mjerenje kuta pod kojim se određeni dijelovi jedinica teških strojeva naginju i na taj način vam pomažu u nadzoru njihove aktivnosti.

Prednosti bežičnog senzora  u odnosu na ožičene:

  • bežični prijenos podataka putem Bluetooth veze;
  • jednostavna i brza instalacija - ne trebate brinuti o kabliranju;
  • jednostavna konfiguracija i podešavanje putem mobilne aplikacije;
  • novi način rada - Rotacija (vodoravna i okomita).

Nadgledanje bagera
Bežični senzor može se instalirati na kraku rovokopača bagera kako bi se dobila izvješća o kretanju kraka, njihovoj učestalosti, vremenu provedenom u radu ili u praznom hodu.

Na taj način uvijek točno znate koliko je posla obavljeno u određenom vremenskom periodu.

Nadgledanje teretnih kamiona
Instaliran na kiperu kamiona, bežični kutni senzor izvješćivat će svaki put kad se kiper pomiče prema gore kako bi odbacio svoj teret. Na ovaj način dobivate podatke o točnom vremenu kada se akcija dogodila, koliko je vremena trajao dovršetak deponije ili utovara i koliko je deponija / utovara bilo uopće.

.

Nadzor strojevi gorivo

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba