Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.

Hecterra-GPS u poljoprivredi
hecterra12

Što je unutra i kako GPS praćenje vozila može pomoći? 

Mi nudimo puno više od praćenja traktora i mehanizacije ,nudimo na jednom mjestu upravljanje sa svim vašim česticama i radovima na njima.

Prezentacija


Vidjeli smo poljoprivredni sektor očima naših partnera i uočili trend. Iako su se svi složili oko osnovne funkcionalnosti, svaki je integrator donio barem jedan specifičan zahtjev koji nikad prije nismo naišli. Zbog toga se nismo usredotočili na rješavanje problema, već smo razmišljali o osnovnim značajkama: 

Pristup podacima o poljima i sjemenu; 
Brojanje područja uzgoja; 
Upravljanje vozačima i strojevima. 
Ako imate instaliranu odgovarajuću telematičku opremu, dobit ćete sve podatke iz Wialona. Zato smo stvorili jednostavno rješenje za kontrolu sjetve i uzgoja na temelju naše platforme. Nazvali smo ga Hecterra, a uključuje dvije osnovne komponente: 

1. Web sučelje za rješavanje osnovnih zadataka: automatizirani izračun površine za uzgoj, čuvanje kataloga usjeva, čuvanje povijesti polja i izvještavanje. Sve to na temelju Wialonovih podataka.

2. API za višestrukost.

Hecterra je prvi projekt u kojem obrađujemo API i zajednicu razvojnih inženjera.

Sve što vidite na sučelju je samo djelić onoga što vi kao integrator možete ponuditi klijentu. Na primjer, Hecterra može vrlo precizno računati područje uzgoja. Podatke možete upotrijebiti bilo gdje: od računovodstvenih sustava do internih poljoprivrednih i telematskih rješenja.

Programeri mogu ići dalje i koristiti Hecterru kao pozadinsku platformu za stvaranje potpuno novog softvera.

  • Ispunite usjeve i operativne kataloge s prikazom usjeva i radova na poljima

  • Rad s jedinicama, prikolicama, vozačima iz Wialona u Hecterri.

  • Otkrivanje i registriranje uzgoja za bilo koji datum.

Bilješka! Prilikom prebrojavanja područja za uzgoj također razmatramo preklapanja, praznine i potrošeno gorivo. Svi podaci mogu se vizualizirati u izvješćima ili na karti. 

Ovo je kratak pregled osnove koje nudi Hecterra.

F

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba