Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.

Novi način zaštite i nadzora flote GPS praćenje plovila

SkiBoat Pro tekt

 S našim sustavom u svakom trenutku znate gdje se nalaze vaša plovila. Web aplikacija za računala i mobilna aplikacija za Android i Apple uređaje.

Pošaljite poziciju plovila klijentu ograničeno vrijeme tako da u danom trenutku zna koliko vam treba do njega (TAXI usluga).

Vjerojatno ste ovdje zato što želite zaštititi svoju investiciju ili obavijestiti voljene ljude gdje se nalazite vi i vaše plovilo ili ste možda ovdje zato što želite znati gdje je vaše plovilo dok ste na čarteru.

Bez obzira na razlog, dobrodošli u često zbunjujući i ponekad nepošteni svijet GPS praćenja. Želim vas uvjeriti da je PRATIMTE originalna i iskrena web stranica za ljubitelje jedrenja i charter kompanija.


Pročitajte odgovore na pitanja prikazana u nastavku kako biste saznali što doista trebate znati ako ne želite biti razočarani kupnjom. Na ovim smo stranicama pokušali dati jasne i nepristrane informacije zašto mislimo da s našim dvadeset i više godina iskustva u praćenju brodova možemo vam pomoći da postignete svoj cilj i još mnogo toga!

Ispod su ključna pitanja koja nam ljudi često postavljaju: 

Veličina plovila:

Kao što možete vidjeti na gornjim brodovima naših kupaca, pokrivamo sve vrste i veličine plovila.
Pouzdanost:

Naše jedinice nisu jeftine pretvorene „automatske“ jedinice, dizajnirane su i programirane posebno za upotrebu u moru.
Pokrivenost:

Naš standardni sustav djeluje na i izvan obale za oko dvije trećine svjetske kopnene mase, uključujući cijelu Europu i Mediteran.
Trošak:

Ako nam pošaljete konkretan i detaljan upit, dobit ćete sve cijene, uključujući troškove opreme i sve tekuće troškove.
Ostale naknade: Ne postoje - Nema viška, Nema naknade za vezu / isključenje, Nema roaminga uz nadoplatu za vaše područje.
Obveza:

Za razliku od mnogih tvrtki nećemo vas vezati dugim ugovorom, slobodni ste da otkažete nakon samo tri mjeseca ako to želite.
Izvan pokrivanja GSM:

Kad ste jako daleko od obale, jedinica će pohraniti svaku poziciju nastalu u to vrijeme do povratka u područje dostupnosti signala.
Nadgledanje:

Lokaciju vašeg plovila možete vidjeti bilo gdje s internetske veze, koristeći pametni telefon, računalo ili tablet.
Izvještaji:

Nudimo trenutačnu reprodukciju putovanja s uputama i vremenima, kao i sva uobičajena izvješća, koja se čuvaju 12 mjeseca nakon putovanja.
Povijest:

Povijest putovanja također se može pohraniti na vaše računalo i, ako je potrebno, učitati i reproducirati na mapi u nedogled.
Sigurnost:

Budite mirni znajući gdje je vaš brod 24/7, plus opcije alarma za ulazak i po potrebi Geo-ograđivanje.
Budućnost:

Prodajemo „trenutne“ GPRS jedinice, a ne stare 2 g (uskoro će biti postupno ukinute), koje neki dobavljači „jeftino“ izbacuju.
Jednostavna instalacija: Većina kompetentnih osoba može sam ugraditi jedinice s priloženim uputama i sigurnosnom kopijom telefona.
Podrška:

Većina naših korisnika sustav koristi uglavnom vikendom, pa tako imamo i podršku od sedam dana u tjednu.
Popust:

Ako ste operator charter flote, jedriličarski klub, brodski trgovac ili dobrotvorni organizacija, raspitajte se o našoj strukturi popusta.


Iznad su ključne točke koje najviše zanimaju pomorci. Drugdje možete pročitati o tome kako se nalazimo u GPS-u i AAT-u (automatsko praćenje imovine) već dvadesetak godina (uglavnom u hitnom sektoru).

Najvažnije je da otkrijete potpuni pregled svih naših troškova i razloge zbog kojih smo pouzdana alternativa tvrtkama koje prestanu trgovati tek nakon što platite godinu dana unaprijed .

 

PREUZIMANJE PREZENTACIJE.PDF

plovila

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba