Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.
BDAF3D65 85A1 4A42 83C1 1F7F99876FCF

Bežična sonda za mjerenje gorivaPrvi bežični kapacitivni senzor razine goriva na tržištu s Bluetooth tehnologijom niske energije (BLE)!
Ovo nije samo još jedna inovacija. To je evolucijski skok u bežičnu budućnost transportne telematike!

Nikad nije bilo jednostavnije instalirati sustav nadzora goriva.

Ugradnja i konfiguriranje tradicionalnih senzora razine goriva traje dugo. Nedostatak žica napokon će ukloniti naporan, dugotrajan i skuplji postupak polaganja kablova kroz cijeli sustav vozila. Nema žica - nema problema.

Bežični senzor razine goriva 
Zajedno s tim uklanja se i rizik od vandalizma vezanog za ometanje električnog ožičenja. Nadalje, informacije o gorivu prenose se u upravljački sustav jednako brzo, istim volumenom i istom točnošću kao i na žicama.

Zamislite koliko vremena, truda i novca možete uštedjeti sada!

7 godina neprekidnog rada iz samo jedne baterije.

Litij-tionil-kloridne baterije i, naravno, Bluetooth 4.0 tehnologija s niskoenergetskim karakteristikama jamstvo su dugotrajne uporabe senzora bez zamjene baterija. Zahvaljujući Bluetooth Low Energy tehnologiji, bežični senzor razine goriva može obavljati svoj posao iz jedne baterije nekoliko godina.

Nova, robusna, nepropusna za zaštitu od udara.

Kućište senzora opremljeno je dodatnim zaštitnim kućištem izrađenim od poliamida otpornog na udarce i odlikuje se velikom izdržljivošću na različita mehanička oštećenja na svim vrstama vozila, specijalne opreme, u stacionarnim spremnicima i kontejnerima.

Na funkciju uređaja neće utjecati inverzije polariteta, naponski naponi, smetnje i pokušaji namjernog narušavanja njegovih performansi, na primjer, omamljujućim pištoljem. Kao i u slučaju s drugom opremom , sve neovlaštene smetnje s BLE senzorom bilježit će se u nadzornom sustavu.

Senzor je sigurno izoliran od prodiranja prašine i vlage, jer njegovo kućište ima stupanj zaštite IP69 prema GOST 14254. Stabilni rad opreme neće biti poremećen kritičnim promjenama temperature (-30… +85 ° C) i atmosferskog tlaka (84 ... 106,7 kPa). Zahvaljujući algoritmu toplinske kompenzacije senzor automatski ispravlja razinu goriva kada se promijene karakteristike vanjskog okruženja.

Čak i u najekstremnijim radnim uvjetima, senzor jamči kontinuirano i precizno praćenje potrošnje goriva!

Sukladnost sa zahtjevima za zaštitu od eksplozije.

Senzor razine goriva BLE  u potpunosti ispunjava zahtjeve Tehničkog propisa Carinske unije 021/2011 "O sigurnosti opreme za rad u eksplozivnim okruženjima. To potvrđuje EAES-ov certifikat br. RU C-RU.AD07 .V.00706 / 19. Tako se senzor može službeno koristiti za prijevoz opasne robe na prostoru Euroazijske gospodarske zajednice, uključujući Rusiju, Bjelorusiju, Armeniju, Kazahstan i Kirgistan. U tu svrhu ima zaštitno kućište od eksplozije, poboljšana zaštita klase "e", unutarnja sigurnost i ostale obvezne mjere zaštite u hitnim slučajevima.

Postavljanje sa pametnog telefona.

Vaši zaposlenici više ne moraju nositi prijenosna računala, jer konfiguraciju sada možete obaviti jednostavnim korištenjem mobilne aplikacije koja je instalirana na vašem telefonu. Raspon Bluetooth signala je najmanje 10 metara i do 100 metara (pod uvjetom da nema smetnji i prepreka).

Dobro, zar ne?

 

Login

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba