Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.

Bežični nagibni senzor

escort du ble

Bežični senzor kuta nagiba  u suradnji sa sustavom za GPS praćenje dizajniran je za mjerenje kuta pod kojim se određeni dijelovi jedinica teških strojeva naginju i na taj način vam pomažu u nadzoru njihove aktivnosti.

GPS praćenje senzora nagiba
Prednosti bežičnog senzora  u odnosu na ožičene:

bežični prijenos podataka putem Bluetooth veze 
jednostavna i brza instalacija - ne trebate brinuti o kabliranju;
jednostavna konfiguracija i podešavanje putem mobilne aplikacije;
novi način rada - Rotacija (vodoravna i okomita)

 

Nadgledanje betonskih miješalica
Ugradite bežični senzor na betonsku mješalicu i pratite smjer u kojem se rotira u bilo kojem trenutku.

Tako ćete dobiti podatke o tome kada i gdje je došlo do svakog utovara i istovara miješalice, što olakšava bolji nadzor rada miješalice.

senzorzamjesalicubetona

Nadgledanje bagera
Bežični senzor može se instalirati na kraku rovokopača bagera kako bi se dobila izvješća o kretanju kraka, njihovoj učestalosti, vremenu provedenom u radu ili u praznom hodu.

Na taj način uvijek točno znate koliko je posla urađeno u određenom vremenskom periodu.

senzor za bager

Nadgledanje kamiona s kranom
Također možete implementirati senzor za kontrolu rada kamiona s kranom. Instaliran na teleskopski nosač, izvješćivat će svaki put kad se grana pomiče gore ili dolje pružajući vam podatke o učestalosti takvih pokreta i vremenu provedenom u radu.

senzor za kran

Nadgledanje teretnih kamiona
Instaliran na kiperu kamiona, bežični kutni senzor  izvješćivat će svaki put kad se kiper pomiče prema gore kako bi odbacio svoj teret. Na ovaj način dobivate podatke o točnom vremenu kada se akcija dogodila, koliko je vremena trajalo dovršetak deponije ili utovara i koliko je deponija / utovara bilo uopšte.

senzor za kiper

Nadgledanje kamiona za smeće
Također možete pratiti rad kamiona za smeće instaliranjem bežičnog senzora kuta nagiba . Mjereći kut pod kojim se kran naginje, senzor će izvijestiti o svakom njegovom kretanju pružajući vam podatke o učestalosti pokreta, broju podignutih spremnika i vremenu provedenom u radu. Na taj ćete način spriječiti vozače da pokušaju skrenuti s puta.

senzor za smece

Nadgledanje ralica i grejdera
Način rada pluga osjetnika kuta dizajniran je za nadziranje aktivnosti snježnih ralica i lopatica.

Jednostavno ga ugradite na okvir ralice ili oštrice i prikupite sve relevantne podatke o svakom slučaju da je spušten i da radi, ili se podiže i ne radi. Ako vozač mora podići plug / oštricu kako bi manevrirao prošlim preprekama ili se okrenuo - nema potrebe za brigom zbog lažnih alarma jer senzor možete konfigurirati za zanemarivanje kratkotrajnih dizanja.

senzor za ralice

Nadgledanje kombajna
Ako želite nadgledati aktivnost hedera kombajna, možete na okvir hedera instalirati bežični senzor kuta i dobiti podatke o tome koliko je heder prolazilo tijekom žetve usjeva. Ti će vam podaci pomoći izračunati točan obujam vaših žetvi.

senzor za heder kombajna

Login

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba