Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.

Wiatag-GPS praćenje osoba

Smatrate li izazovom nadgledati sve terenske radove svoje firme? Imamo jednostavno rješenje za vas! 

WiaTag je aplikacija koja pretvara vaš pametni telefon ili tablet u GPS lokator za praćenje osoba. Prikladan je za GPS praćenje osoba (radnika) u bilo kojem poslovnom području.

WiaTag je sveobuhvatna i user-friendly aplikacija dizajnirana posebno za praćenje radnika u raznim industrijama. Nudi praćenje lokacije u stvarnom vremenu, upravljanje zadacima i komunikacijske alate, sve na jednoj centraliziranoj platformi.
Pojednostavite upravljanje svojom radnom snagom i povećajte produktivnost s WiaTagom – inovativnom mobilnom aplikacijom osmišljenom da revolucionira način na koji pratite, nadzirete i upravljate svojim timom. Bez obzira imate li malu ili veliku tvrtku, WiaTag nudi sveobuhvatan paket značajki koje vam omogućuju da ostanete povezani, informirani i imate kontrolu. Implementacija WiaTaga očituje se u sljedećim prednostima:

 1. Poboljšana produktivnost: WiaTag osigurava da su vaši radnici na pravom putu s dodijeljenim zadacima pružajući uživo pregled njihove lokacije i napretka. Ova značajka pojednostavljuje operacije, smanjuje vrijeme zastoja i povećava ukupnu produktivnost.

 2. Učinkovito upravljanje zadacima: s WiaTagom možete jednostavno dodijeliti zadatke svojim terenskim radnicima, postaviti rokove izvršenja i pratiti njihov status dovršenosti. To omogućuje vašoj tvrtki da učinkovito upravlja radnim operacijama, optimizira raspodjelu resursa i osigura pravovremeni završetak projekata.

 3. Geozone i obavijesti: WiaTag vam omogućuje postavljanje virtualnih granica, poznatih kao geozone, oko određenih područja. Kad god radnik uđe ili napusti određenu zonu, dobivate trenutnu obavijest. Ova vam značajka omogućuje praćenje posjeta lokaciji, dolazaka i odlazaka, osiguravajući odgovornost i pravovremenu uslugu.

 4. Komunikacija u stvarnom vremenu: WiaTag nudi besprijekornu komunikaciju između vašeg ureda i osoblja na terenu. Putem aplikacije radnici mogu slati poruke, dijeliti slike i tražiti podršku, potičući suradnju i omogućujući brzo rješavanje problema.

 5. Detaljno izvještavanje i analitika: WiaTag generira sveobuhvatna izvješća i analitiku, pružajući dragocjene uvide u učinak radnika, stope dovršenosti projekta i ukupnu učinkovitost. Ovi uvidi temeljeni na podacima mogu usmjeriti donošenje strateških odluka i pomoći u optimizaciji poslovanja vaše tvrtke.

 6. Sigurnost podataka i privatnost:
  Shvaćamo važnost zaštite vaših osjetljivih podataka. WiaTag daje prioritet sigurnosti i privatnosti podataka, implementirajući snažne mjere za zaštitu vaših podataka i osiguravanje usklađenosti s industrijskim standardima.


Shvaćamo važnost prilagođenih rješenja za različite industrije, a WiaTag se može prilagoditi vašim specifičnim potrebama.
Neka od mogućih primjena WiaTaga: 

 • Zaštitari, čuvari...
  Imate zaštitarsku firmu i od velike vam je važnosti da znate da su objekti koje čuvate konstantno pod nadzorom vaših zaštitara? Uz WiaTag je to vrlo lako.

 • Agencije za upravljanje i održavanje nekretnina:
  U današnje vrijeme teško je kontrolirati jesu li svi objekti očišćeni na vrijeme. Uz WiaTag na jednostavan način imate sustav nadzora za praćenje i procjenu napretka i kvalitete procesa čišćenja unutar objekata.

 • Vanjski suradnici: 
  Imate vanjske suradnike koji prevoze određeni teret za vas te vam je potreban nadzor prijvoza tog tereta. Umjesto da im ugrađujete GPS uređaj, pošaljite im QR kod i jednostavno započnite svoj nadzor.

Ne brinite, mislili smo i na privatnost vaših radnika, stoga imate izbor da se WiaTag koristi samo u radno vrijeme vaših radnika.


Za početak korištenja WiaTaga potreban je račun u sustavu PRATIMTE.COM, pametni telefon s ugrađenim GPS prijemnikom i pristup internetu.

Upoznajte puni potencijal svoje radne snage. Naša aplikacija može transformirati način na koji upravljate svojim timom, povećati produktivnost i potaknuti uspjeh. 

Kako bismo vam pružili iskustvo iz prve ruke o mogućnostima WiaTaga, sa zadovoljstvom ćemo vam ponuditi besplatnu probu. To će vam omogućiti da istražite značajke aplikacije i procijenite njezine potencijalne prednosti za vašu tvrtku! 

 Wiatag slika

Wiatag slika 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Druga opcija praćenja osoba je uz poseban uređaj malih dimenzija 44 x 43 x 20 mm (L x W x H), 40g. Osim praćenja osoba ovaj se uređaj jednostavno može koristiti i za praćenje pasa.

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

tmt250

 

 

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba