Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.

Wialon :kako i gdje ga koristimo

9C918C23 880A 4F66 ADFA 42F5C1AF62E4


U ovom smo članku sakupili pet slučajeva upotrebe koji su se najpopularnije pokazale. Raspored radnog odmora vozača, nadgledanje manjih prekršitelja, školski autobusi i ostalo što nisu bili u fokusu pažnje naših partnera prošle godine. Svi ovi projekti još jednom dokazuju da je s Wialonom sve moguće.

 

1B097985 3BA1 44EA 9E3A DEA730460ADB

Stručnjaci Geoservice-a stvorili su specijalizirano sučelje za nadzor guma - Tyres Admin. Strojeve su također opremili senzorima tlaka i temperature u gumama Pressure Pro. Sustav za praćenje obrađuje primljene podatke i šalje ih na ovo sučelje kako bi dispečer mogao nadzirati stanje guma u stvarnom vremenu i postotak senzora koji ispravno rade.

Rješenje omogućava produljenje vremena rada svake gume do 30%, kao i smanjenje potrošnje goriva.

ADA6684A C658 4476 8A66 1714EE6F3253

 

Naš partner A + A Security ponudio je rješenje temeljeno na Wialonu, bez tahografa! S Wialon SDK-om razvili su aplikaciju na kojoj klijent može sastaviti dnevna i tjedna izvješća o radnom vremenu vozača / vozila, primati obavijesti i statistike o kršenjima od strane svakog vozača ili grupe vozača. Ruptela FM Eco4 instaliran u vozačkom odjeljku osigurava podatke, a vozač koristi iButton opciju za identifikaciju u sustavu. Jednostavan, ali učinkovit!
2BC1E09E F4B6 4FC6 9F82 3EE5094A0A8C

Vlasti države Nuevo León htjele su daljinski kontrolirati više od 500 prekršitelja (trebali su ostati u dozvoljenom području), uštedjeti novac poreznih obveznika na dodatnom krevetu u zatvoru i osigurati sigurnost u susjedstvu.

Lertek, naš partner iz Meksika, ponudio je rješenje Gosafe za GPS praćenje: kućnu centralu, narukvicu za gležnjeve s RFID oznakom i LBS kao sekundarni izvor lokacije. Probni radnik nosi elektroničku narukvicu, zvanu i osobni tragač, kućna centrala daljinski čita RFID oznaku kako bi bio siguran da kupac ostaje unutra. Ako osoba treba izaći vani, Lertek stvara ograde u Wialonu kako bi ga zadržao na navedenom teritoriju.

A760DE1F 5421 4614 A4F1 87BEAFFC2D62

Kako je školskim vlastima prilično teško upravljati prometnim operacijama, naš indijski partner ponudio je Wialon-ovu aplikaciju s web sučeljem za školsku administraciju i mobilne aplikacije za roditelje vozača i učenika.

Wialon dobiva podatke o nadzoru. Sustav prima informacije od pratilaca i dodatne opreme, obrađuje ih i šalje putem API-ja BusOkayu. Obično su to podaci o kretanju, kvaliteti vožnje, RFID oznakama, video zapisima. BusOkay postaje osnova za planiranje ruta, izgradnju i optimizaciju, dok roditelji mogu biti sigurni da su njihova djeca sigurno došla u školu.

9305E1CB E368 4D78 B22C 82156E65B0BD

Kupac je želio pratiti svoja vozila nekoliko godina: imati pristup kontroli svih elemenata u vozilu (farovi, vrata, motor, itd.). Usmjeravanje, analiza parametara senzora, rad s geofencesima također su bili među zahtjevima klijenta. Osim toga, postojao je problem pokušaja krađe automobila.

Rješenje koje je pružio Expert Telematics temelji se na korištenju pratilaca Wialon i Galileosky 7.0 Lite i uspjelo je udovoljiti svim zahtjevima. Integriranje sa softverom zaštitarske tvrtke omogućilo je dispečeru slanje i primanje obavijesti o upozorenju kako bi mogao daljinski ubiti motor i pozvati posebne ljude da odvrate lopove.

Uz to, svaki događaj, registriran u sustavu kao alarmantan (pražnjenje akumulatora automobila, gubitak veze) pokreće obavijest o upozorenju. Nakon obrade u Wialonu, cjelokupni skup podataka s vozila predstavljen je klijentu u obliku izvještaja.

 

Login

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba