Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.

Eko vožnja u akciji

 

ecousteda

 

Puma Energy suočio se s ozbiljnim problemom kada se povećao broj prometnih nesreća s njihovim kamionima.

Tvrtka nije mogla analizirati razlog prometnih nesreća jer su koristili softver za praćenje s ograničenom funkcionalnošću. Kao rezultat toga, tvrtka je pretrpjela ogromne gubitke koji se odnose na oštećena vozila i neisporučeni teret (oko 150 tisuća dolara po nezgodi).

Ljudi su umrli uslijed eksplozija kamiona cisterni i paljenja goriva.

Rješenje: ponudili smo složeno rješenje, koje se sastoji od sljedećih komponenti:

Wialon API / SDK + GPS uređaji s mogućnošću čitanja CAN sabirnica podataka + RFID oznake i čitači za identifikaciju vozača + Eko vožnja CAN podataka , koristi se za ocjenu stila vožnje.

Računala  šalju informacije o brzini, prebacivanju brzina, oštrom kočenju i ubrzanju na Wialon. Posebna se pozornost posvećuje brzini: ovaj se parametar preuzima sa sabirnice CAN i GPS uređaja svake sekunde kako bi se dobili najtočniji i najpouzdaniji podaci. RFID oznake i čitači za prepoznavanje vozača - ovi su uređaji korisni kada vozači rade u smjenama ili kada vozila nisu dodijeljena određenom vozaču. U automobil je instaliran dodatni čitač i spojen na GPS tracker, a vozaču se daje jedinstveni kod. Aplikacija Eco Driving upotrebljena je za kontrolu ponašanja vozača. Za povezivanje svih komponenti koristi se Wialon API / SDK. Rezultat Sigurnost na cestama povećana, a smanjene su žrtve

Login

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba