Najkompletniji sustav za GPS praćenje vozila s kontrolom goriva na tržištu.

Od utovara do istovara GPS praćenje

 

Sveobuhvatno prilagođeno IoT rješenje koje omogućuje praćenje dostavnih kamiona, praćenje temperature i vlažnosti robe koja se isporučuje, osiguravanje sigurnosti tereta, obavještavanje o događajima utovara / istovara, optimiziranje rute, praćenje lanca čuvanja i još mnogo toga.

IoT rješenje s upravljanjem voznim parkom


Primjer ovdje je lanac 100+ trgovina prehrambenih proizvoda širom Singapura. Svježi se proizvodi svakodnevno obnavljaju i dostavljaju trgovinama u kavezima u  vlasništvu tvrtke trećih strana. 

Ono što je Wialon smislio je sveobuhvatno prilagođeno IoT rješenje koje omogućuje praćenje dostavnih kamiona, praćenje temperature i vlažnosti robe koja se isporučuje, osiguravanje sigurnosti tereta, obavještavanje o događajima utovara / istovara, optimiziranje preokreta kaveznih rolni, praćenje lanaca čuvanja i još mnogo toga.

5dc2b4ce61d0b.png

S hardverske strane
Rješenje se oslanja na nekoliko hardverskih uređaja kako bi pokrili sve potrebe:

GPS tracker - koristi se za praćenje lokacije kamiona u stvarnom vremenu, kao i za prikupljanje podataka s BLE uređaja.

BLE senzori - postavljeni u različite kutove kamiona radi praćenja temperature i vlažnosti; potreban za osiguravanje svježine isporučenih proizvoda.

BLE brava - instalira se na kavez rola; omogućuje otkrivanje neovlaštenih otvaranja izvan određenog prostora trgovina.

BLE oznaka imovine - pričvršćena je na kavez s rolama i prijenosima za višekratnu upotrebu; omogućuje praćenje stanja čitavog kaveza  (kada se učitava, istovara i u tranzitu).

BLE čitač - montiran na stražnjem dijelu vozila; koriste se za registriranje kad su kavezni valjci ukrcani / istovareni iz kamiona i njihovog položaja na temelju geofencea u kojem su bili istovareni.

Login

PDFs

O nama
Eko vožnja
Održavanje
Poljoprivreda
Dostava
Javni prijevoz
Plovila
Praćenje osoba