Sustav satelitskog praćenja vozila za PPOrahovica

Ugrađen je i u pušten u rad sustav  satelitskog praćenja vozila za PP Orahovica d.d.

 pp orahovica logo

Za potrebe satelitskog nadzora vozila i strojeva tvrtke PP Orahovica ugrađeni su napredni GPS uređaji koji stalnom komunikacijom sa putnim računalima vozila i strojeva putem CAN Bus linije prikupljaju podatke o parametrima motora. Takvom kombinacijom korisnik ima stalan uvid u poziciju te smjer i brzinu kretnja vozila ili stroja te prikaz broja okretaja motora, prikaz broja radnih sati motora, temperaturu rashladne tekućine u motoru, prikaz trenutne i ukupne potrošnje goriva, prikaz razine goriva u spremniku te okretnog momenta na pogonskoj osovini stroja. Korištenjem prikupljenih podataka korisnik može dobiti uvid u režime rada stroja koju se mogu detaljnije prikazivati za svako područje koje korisnik obrađuje korištenjem „geozona“ unutar aplikacije za satelitski nadzor.

images

Green Harvester-iconWheeled tractor

Tko može ponuditi ovo?

Dajemo vam:

 • besplatna ugradnja uređaja
 • besplatno premještanje i održavanje sustava
 • doživotna grancija na uređaje u našem sustavu
 • najnižu cijenu na tržištu
 • najkompletniji sustav

  Novosti

  Android

  Novo ! Mogućnost korištenja android pametnih telefona i tableta za praćenje vozila i osoba.

  Odlične mogućnosti za praćenje i komunikaciju sa vozačima putem poruka i zadavanjem ruta i to sve preko android platforme.

   

  Opširnije...

  Roaming M2M


  U suradnji sa najvećim M2M dobavljačima u Europi i svijetu nudimo najpovoljnije pakete praćenja vozila u roamingu.Zatražite ponudu i dozvolite da vam pokažemo pouzdanost i isplativost .

  Canbus adapteri


  Ako kod praćenja vozila želimo znati parametre motora (broj okretaja,potrošnja,temperature...)osim posebnog GPS/GPRS uređaja za zadržavanje garancije na novim vozilima i za onemogućavanje smetnji na digitalnom sustavu vozila koristimo posebne adaptere . Opširnije...