Ugrađen sustav satelitskog praćenja vozila za Palir d.o.o.

Složeni sustav za nadzor voznog parka je ugrađen i pušten u rad u građevinskoj tvrtci Palir d.o.o. 

 palir 01

Projekt satelitskog praćenja vozila i radnih strojeva tvrtke Palir d.o.o. objedinjuje klasično GPS lociranje i nadzor vozila sa raznim dodatnim modulima.

Za potrebe smanjivanja ukupnih troškova voznog parka odrađen je nadzor goriva u spremniku vozila i strojeva sa izračunom potrošnje.

S obzirom da je korisnik prije svega želio povećati razinu sigurnosti tj. umanjiti mogućnost otuđenja vozila i strojeva naglasak je stavljen na zaštitu pa je implementiran sustav identifikacije vozača, blokada pokretanja vozila ili stroja, senzori pokreta u radnim strojevima te korištenje „geozona“ unutar aplikacije za satelitski nadzor.

Svaka od ugrađenih komponenti je unutar aplikacije dodatno konfigurirana čime se aktiviraju razni alarmi i obavijesti koji trenutno obavještavaju korisnika na mobilni telefon o događajima ili prekršajima.

Tko može ponuditi ovo?

Dajemo vam:

 • besplatna ugradnja uređaja
 • besplatno premještanje i održavanje sustava
 • doživotna grancija na uređaje u našem sustavu
 • najnižu cijenu na tržištu
 • najkompletniji sustav

  Novosti

  Android

  Novo ! Mogućnost korištenja android pametnih telefona i tableta za praćenje vozila i osoba.

  Odlične mogućnosti za praćenje i komunikaciju sa vozačima putem poruka i zadavanjem ruta i to sve preko android platforme.

   

  Opširnije...

  Roaming M2M


  U suradnji sa najvećim M2M dobavljačima u Europi i svijetu nudimo najpovoljnije pakete praćenja vozila u roamingu.Zatražite ponudu i dozvolite da vam pokažemo pouzdanost i isplativost .

  Canbus adapteri


  Ako kod praćenja vozila želimo znati parametre motora (broj okretaja,potrošnja,temperature...)osim posebnog GPS/GPRS uređaja za zadržavanje garancije na novim vozilima i za onemogućavanje smetnji na digitalnom sustavu vozila koristimo posebne adaptere . Opširnije...